Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Kystpladser Sydsiden

Palsgaard strand - Bøgehovedet

Palsgaard strand - Bøgehovedet plads nr. 11 & 13 - Byder på fremragende fiskeri især i foråret og de gode sommer nætter. Fiskeriet starter fra bade huset og så kan der fiskes enten mod syd via om til Bøgehoved eller nord ud mod Ashoved. Der er dybt ind under land på strækket fra badehuset, det vil sige stort badekar som især skal fiskes af i efteråret og forår.

Læs mere: Palsgaard strand - Bøgehovedet

Sejet

Sejet plads nr. 2 - byder på et rigtig godt valg for at fange havørred om foråret/efteråret. Der er perfekt sandbund med masser af store tangfyldte områder. Plettet bund med lidt sten og muslinger. Stedet ligger lidt længere ude end Boller mole, men sandbunden her er ikke blød som ved Boller mole. Fiskes der mod venstre kommer der et godt solidt sted med mange store sten, hvor havørrederne præges ved stenene.

Læs mere: Sejet

Snaptun - Batterierne

Snaptun - Batterierne plads nr. 4 - En kystplads ved udmundingen af Horsens Fjord. Der fiskes ud til Hestodde mod nord, men langt mere besøgt er strækningen sydover mod Batterierne. Stedet er kendt for sine mange regnbueørreder, som er undsluppet fra det lokale havbrug. Er du til de store havørred, så er pladsen længere ude på syd siden en rigtig god fiskeplads.

Læs mere: Snaptun - Batterierne

Boller mole

Boller mole Plads nr. 1  - byder på fremragende fiskeri især i foråret med børsteorm. Boller mole lægger sig meget tæt op af inderfjorden. Det er det tætteste sted man kan komme på inderfjorden.  Det er kun tilladt at fiske på højre side af sten molen, da venstre side er fredet hele året rundt. Der er fremragende natur og masse af fugle liv ved Boller mole.

Læs mere...Boller mole

Borre Tange

Borre tange plads nr. 3 - den lange og smalle tange som ligger tæt og klods op af Schur konference center i Glud. Giver mulighed for at fiske lige ud i Draget. Der skal dog gåes langt, hvilket holder de fleste fiskere væk. Vad forsigtigt, da bunden kan være blød flere steder omkring spidsen.

Læs mere: Borre Tange

Pøt strandby

Pøt strandby plads nr. 9 -  byder på meget spændene fiskeri efter havørred. Især er pladsen kendt for fiskeri efter havørred om sommeren. Pøt strandby er yderst naturvenlig, og ligger i et hul, hvor der er godt med læ, hvis vinden er kraftig fra vest. Der er mange af de såkaldte stenmoler hvor man kan stå med spinne stang og kaste ud i vandet. Det kan dog være farligt at træde rundt på stenene, især hvis de er våde.

Læs mere: Pøt strandby