Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Kystpladser Nordsiden

Alrø v. Dæmningen

Alrø v. Dæmningen Plads nr. 7 - Alrø er et perfekt sted til forårets fine fiskeri efter havørred. Især når solen rigtig får fat. Der fiskes om mod det gamle kvindefængsel der i dag er renoveret og er beboet. Der er masser af skøn natur, og ikke mindst er der set mange marsvin på vest siden om foråret. Der fanges hornfisk i maj og juni måned på venstre side af dæmningen.

Læs mere: Alrø v. Dæmningen

Alrø v. Spidsen

Alrø v. spidsenPlads nr. 8 - Her vader man ud til sejlrenden og fisker lukt ud i Draget - den meget smalle og dybe indsejling til Horsens Fjord. Stor forsigtighed er påkrævet, da bunden falder brat og kan skride væk under én. Der fiskes mest på højre side af spidsen. Man kan tydelig se andre fiskere ovre ved borre tange når de står ude på spidsen.

Læs mere: Alrø v. Spidsen

Havmarken

Havmarken Plads nr. 6 - Hvis man kan lide at vade langt for at fiske, så er stedet her optimal. Stedet byder på et faktisk rigtig godt tidlig forårs fiskeri efter havørred. Der skulle siges at der skulle stå rigtige fine store havørred i området om foråret. Stedet byder også på meget natur, alt fra fugle til ræve. Stedet er ikke ret meget besøgt da der som overstående skal vades langt ud før der kommer dybde i vandet.

Læs mere: Havmarken

Stensballe

Stensballe Plads nr. 5 - en god kystplads med masser af muligheder. Pladsen ligger tæt op af Husodde camping plads. Der er masse af muslinger som ligger ude i vand kanten. Bunden er meget blød flere steder så der skal vades forsigtig.Stedet byder på rigtige gode muligheder for fiskeri i sær om foråret. Ellers også rigtig godt besøgt når vinden står i Nord eller Nordvest, for fluefiskere. Hele pladsen ind mod fjorden på vest siden fisker effektiv om vinteren når isen slipper.

Læs mere: Stensballe

Sondrup strand

Sondrup strand Plads nr. 15 - Byder på såkaldt badevand. Ren sand bund med vekslende tangbælter, sten mm. Det gode ved stedet er at man faktisk fisker lige netop mellem 2 vandløb, der er fredet. Det vil sige når foråret er der er chancen for fisk stor, da de trækker ud af vandløbene. Og om efteråret når fiskene trækker ind i vandløbet. Pladsen er en utrolig god forårs plads med mange havørred på samvitigheden. 

Læs mere: Sondrup strand

Badeanstalten

Badeanstalten Plads nr. 0 - En af Horsens bedste forårs pladser. Stedet er et stor muslingeområde inde ved land. Og længere ude meget stort plettet område med tangbælter og sten. Der skal  gøres opmærksom på at længere mod venstre starter det helårlig frednings område hvor havørred går op i Hansted Å. Tag ikke fejl af pladsen i foråret, når vandet har den rigtige temp. Pladsen er særlig god i lavvande, da der kan fiskes ud på dybere vand.

Læs mere: Badeanstalten