Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/c/6/kystfiskerihorsens.dk/httpd.www/plugins/system/hipposhortcode/core/wp_shortcodes.php on line 97 Kystfiskerihorsens.dk - Information

Facebook


Faceboo
k - Social medier online er blevet til mere end en hverdag og vi følger naturligvis med og er også hoppet med på vognen. Med over 100 medlemmer der tilsammen bruger Facebook gruppen Link: Kystfiskerihorsens facebook, deler deres erfaringer med andre og stiller online spørgsmål. Liker og kopier opslag for alt inden for fiskeri i Horsens fjord. Hop med i gruppen, det ganske gratis og hold dig opdateret hvad der sker i fjorden.

Sportshuset

Sportshuset i Horsens - Godt grej giver gode oplevelser - tilbyder alt fra spinne og fluefiskeri. Har du den store hang til at sidde ved fluebinder bordet om vinteren, så har sportshuset alt det du skal bruge for at fylde dine fluebinding materiale æske op.

Læs mere: Sportshuset

Hjarnø & Endelave

 

Hjarnø & Endelave - Øer der ligger lige uden for Horsens ved Snaptun. Begge øer har godt fiskeri omkring April og Maj. Godt kyst vand tæt på land. Øerne er til at komme til med Færge fra Snaptun havn. Hjarnø ligger 800 meter fra fastlandet, der er omkring 100 fastboende mennesker på Hjarnø.

Læs mere: Hjarnø & Endelave

Horsens fjord

Horsens Fjord - tilbyder godt og vel 20 kilometer fiskestrækning. I inderfjorden er den vigtigste faktor vandstanden. Er der højvande, så er der også havørred tæt på land, da inderfjorden er meget lav, og der er mange dybe huller tæt på land. Højvande er derfor en god træffetid for fjordens havørreder.

Læs mere: Horsens fjord

Effektlageret

Effektlageret - Ud i det fri - tilbyder alt fra godt dansk grej til savage gear grej. Alt i geddefiskeri, fluefiskeri, og alt tilbehør når du er ude i det fri. Telte, campingudstyr såvel Jetboil, til Thermokander. Effektlageret har rigtig meget og en forretning der er værd at opsøge når du skal på kysten.

Læs mere: Effektlageret

Bæredygtig fiskeri ?

Guideline Flyfishing.

Grejbutikkerne i Horsens.

Mangler du godt grej til fiskeriet i Horsens fjord Så besøg Horsens 2 store grejbutikker. Fri parkeringspladser hos begge butikker.

SPORTSHUSET
Torvet 8
75 62 15 80
 Sportshuset.eu

EFFEKTLAGERET
Holmeboes Alle´ 14 
75 62 49 88
 Effektlageret.dk

Komplet guide

Læs komplet guide til havørreden i Horsens Fjord. Alt fra forår til vinter fiskeri. Læs mere

Medlem af sportsfiskeren.?

Er du medlem af Danmarks sportfisker forening. Hvis ikke, så tilmeld dig idag og modtag hver måned Sportsfisker bladet direkte i din postkasse.

Kort over alle pladserne

Find alle kystpladserne i Horsens fjord på et samlet kort. Incl parkerings pladser og plads numre. Kystplads oversigt

Mangler du mere detaljeret information omkring en speciel plads, så finder du det i menuen for kystpladser med billeder fra alle pladser.

Prosportfisher

Fishline